Schoonmaken, de één houdt ervan en de ander weer niet. Houd jij wel van schoonmaken? Dan kan je ervoor kiezen om als schoonmaker te gaan werken. Er zijn vele soorten schoonmaakdiensten die kunnen worden uitgevoerd, dus er zijn ook vele soorten schoonmaak vacatures. Vind jij de keuze nog wat lastig of weet je niet precies om welke soorten verschillende diensten dit gaat? Lees dan snel verder, want in dit artikel behandelen wij de soorten schoonmaakdiensten en vacatures.

Hotel schoonmaak

Hotelschoonmaak, dit is een schoonmaak waarbij verschillende diensten aan bod komen. Zo kan je de hotelkamers gaan schoonmaken maar ook de ruimtes in het hotel zoals: de bar, het restaurant, de wc’s en ga zo maar door. Het werk zou je niet snel gaan vervelen door de vele soorten diensten. Je hebt wel een vlotte babbel nodig en dient een vriendelijke service te bieden. Gasten in het hotel willen namelijk fijn verwelkomd worden en geen chagrijnige gezichten zien. Kan jij je wel vinden in deze bovenstaande kenmerken? Wacht dan niet langer en solliciteer bij een vacature schoonmaak.

Housekeeping

Heb jij oog voor detail, ben je vriendelijk en ben je goed in de omgang? Dan is dit echt wat voor jou! Je werkt samen in een team en bent verantwoordelijk voor de schoonmaak. Jij durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Jij zorgt ervoor dat na afloop de kamer brandschoon en klaar is. Denk jij dat dit wat voor jou is? En herken je je in de bovenstaande eigenschappen? Wacht niet langer en solliciteer voor housekeeping Utrecht.

Schoonmaak restaurant

Ja, ook de restaurants moeten goed schoongemaakt worden. Juist omdat alles in een restaurant om hygiëne draait! Ben jij gezellig in de omgang en hou je ervan om in een groot team te werken? Dan is dit wat voor jou! Aan gezelligheid zal het in ieder geval niet ontbreken. Je werktijden kunnen wel wat verschillen en soms werk je tot laat door. Maar dat neemt niet weg dat de sfeer op en top is.

Schoonmaak scholen

Je hebt ze vast wel eens gezien, schoonmakers op school. Scholen zijn vaak groot en er is dus veel vraag naar schoonmakers voor op scholen. Kan jij goed overweg met kinderen en jeugd? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Het is afwisselend werk doordat je vaak verschillende dingen schoonmaakt. Denk hierbij aan: de wc’s, de aula, de lokalen en ga zo maar door.