Timmerman Rotterdam

Uw timmerman nabij Rotterdam

Onderhoudsbedrijf M. Pleijsier heet u van harte welkom wanneer u op zoek bent naar een timmerman nabij Rotterdam. Onze kennis op het gebied van timmerwerk maakt het voor u mogelijk om uw project realiteit te maken. Bij ons kunt u onder andere terecht voor uw:

  • Stukadoor
  • Bouwbedrijf
  • Aannemerswerk
  • Keukenbouw
  • Badkamers
  • Onderhoudswerkzaamheden

Onze kennis op het gebied van verbouw, bouw en onderhouden is groot waardoor we iedere opdracht voor u met plezier uitvoeren. Bij ons kunt u dan terecht wanneer u graag uw keuken afgewerkt wilt hebben, ook het renoveren van de badkamer kunt u bij ons neerleggen. Wij noemen onszelf niet voor niets een allround onderhoudsbedrijf. Uw project nemen we graag aan en kunnen u verzekeren dat wij u uiteindelijk met kwaliteit laten betoveren.

Timmerman Rotterdam

Ook voor de zakelijke segment staan we klaar.

Uw bedrijfspand dient er toch ook professioneel uit te zien? Wij nemen dit graag voor u over zodat u zorgeloos uw werkt kunt voortzetten.  Onze projecten welke we ontvangen worden op een professionele en nette manier uitgevoerd, hiermee heeft u minimale overlast tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Het zoeken naar een geschikte timmerman nabij Rotterdam is voor een ieder een goede keuze. Hiermee vergroot u de kans op een schitterende resultaat. Wij van Onderhoudsbedrijf M. Pleijsier staan graag voor u klaar om het werk af te maken. Onze expertise op het gebied van onderhouden zal voor u een plezier zijn.

Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent een van onze diensten. Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

   Contact opnemen

Reageren is niet mogelijk