Aannemer Vlaardingen

Geschikte aannemer in Vlaardingen nodig?

U heeft een project dat u graag gecoördineerd wilt hebben? Wij van Onderhoudsbedrijf M. Pleijsier heten u van harte welkom. Bij ons kunt u terecht wanneer u een aannemer in Vlaardingen zoekt. Onze kennis op het gebied van woningonderhoud is groot waardoor we tal van projecten vakkundig voor u uitvoeren en begeleiden. We werken samen met veel vakgenoten en aannemers uit de omgeving.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  •         Het plaatsen van een uitbouw
  •         Het renoveren van uw keuken
  •         Uw woning stuken
  •         Of wellicht een nieuwe vloer?

Aannemer Vlaardingen

Uiteraard kunt u voor meerdere opdrachten terecht bij ons.

Wij staan u graag te woord als u uw woning wilt renoveren. Onze kennis op het gebied van uitbouw, verbouw en onderhoud en renovatie brengen we graag over aan u.  Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw zaken en/of bedrijfspand. Denk hierbij onder meer aan het stuken van muren in uw bedrijf , het plaatsen of renoveren van keukens, kastenwanden, showroom of kantoor.

Bij ons kunt u terecht wanneer u de keuze heeft gemaakt om een uitbouw aan uw woning te plaatsen. Door Onderhoudsbedrijf M. Pleijsier, er voor in te schakelen bent u verzekerd van een vakkundig resultaat. Uw wensen worden besproken tijdens ons bezoek aan u, zodat wij een goede indruk van de werkzaamheden hebben. Eventueel kunnen wij u adviseren als u dat wilt. Het inschakelen van een aannemer of coördinerende partij zorgt er immers voor dat uw project goed en snel verloopt.
Wenst u meer informatie te ontvangen? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

   Contact opnemen

Reageren is niet mogelijk